Nummer 79 17 januari
ANNONSHÖRNAN
BJÖRKVED BORTSKÄNKES
Ej färdigkapad, ligger på marken. Delvis i förruttnelse. Kontakta Östen med Västen
BLÅ FORD SCORPIO
Modell 1990 säljes till överpris. Obesiktigad, oskattad, rostig och med defekt fläkt. Vid snabb affär kan två stora båtbatterier medfölja utan kostnad.
Endast 4200:-
ALUMINIUMBÅT UTAN ÅROR
Kontakta Jägarförbundet för pris. Finnes i Bolviksnäs.
OBS! Hämtas senast september 2004.
FÖRLORAD BOJ
Röd förtöjningsboj av s.k. flippermodell. Försvann i slutet av december.
Ring Eke Båtsällskap.
ÄR DU JÄGARE?
Vi jagar alla helger, hela året. För tillfället dock slut på djur så vi övningsskjuter mellan 07.00 och 18.00 lördagar och söndagar.
Välkommen för tidsbokning!


PLOGSTRÖM MOTVERKAR SNÖRAS

Utan vidare förvarning syntes paret på Siggesta 1:8 montera små bågar i takteglet iförda självlysande jackor. "Det är för att jag ska se var Ylva är", säger husägaren till BN. "Jag har just genomgått en ögonoperation".
Enligt uppgift kommer man i och med nymodigheterna att slippa drivbildning nedanför taket. Övriga i byn väljer att avvakta resultatet innan man följer exemplet.
VÄGEN GRUSAD
Hela fem lass väggrus har under veckan spridits på sträckan Campingen - Bolviksnäs. "Finansieringen har även denna gång gått via Vägföreningens konto", hälsar den ansvarige. "Det innebär att de flesta i byn har varit med och betalt".

TRÄDFÄLLNING
Det var stor dramatik då Högbergs björk skulle fällas med kran häromveckan. Efter att ha konstaterat att operationen inte kunde utföras av en amatör kallades Siggesta Kap & Släp in för att agera. Till slut låg dock den forna trädkronan uppstyckad i väntan på vidare öden.

PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!