Nummer 77 7 augusti
ANNONSMARKNADEN
Piano av märket Bohlin säljes. Eventuellt kan släpvagn med hemligt innehåll medfölja.
Svar till signaturen Bärse
BADTERMOMETER UR FUNKTION
Vid en kontroll av vattentemperaturen vid Arnolds kunde BN's redaktör i veckan konstatera att termometern visat 19 grader sedan i vintras. Arbete med utbyte kommar att påbörjas i veckan.
NYBYGGEN PÅGÅR
Under de senaste veckorna har både vedbod, veranda och trappor tillkommit hos de bofasta i byn. Det största bygget står dock nykomlingen Lax för, en brygga för extremt högvatten. "Jag kommer att vinscha upp hela lagårn i skogen så småningom", avslöjar den byggansvarige.

VÄDRET
Varmt och soligt vid kusten, något svalare i inlandet. Risk för ihållade regn vid Plogström och Lax. Någon skur över Pihl.

Prognos:
Ett högtryck växer till i kustlandskapet och ger fortsatt soligt och varmt samtidigt som en kallfront aktiveras i inlandet och kan ge häftiga skurar, lokalt med åska.


BYNS FÖRSTA STUDENT
Bolviksnäs fick se en nybakad Robin anlända i vit mössa häromveckan. "I den här kan man ju i värsta fall se fram emot en karriär som konduktör", skojade eleven, som egentligen satsar på att bli veterinär. "Då behöver man ingen mössa alls, det är ju ännu enklare".
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!