Nummer 71 20 juli
LUNDBLAD LANSERAR MEDEL MOT SCENSKRÄCK

"Jag blandar snaps av örterna utanför Jägarstugan", säger uppfinnaren till BN. "Det brukar räcka med en liten rackare innan man går på scenen."

BADSÄSONGEN I FULL GÅNG!
Blåfrusna barn samlades i förra veckan för bad och lek vid Arnolds. Efter kontroll av vattentemperaturen beslöt man istället att spela dator inomhus.


Ökenskor från Etiopien.
BLANDRASHUND BYTER NAMN?
Ström lät häromdagen meddela att familjens husdjur numera även lystrar till namnet Waldemar. "Vi försöker undvika att folk förknippar hans namn med tyska kamphundar", säger ägaren till BN.

SIGGESTAFEST HOS SKOGIS
Efter stor galaföreställning i Siggesta loge blev det efterfest i Bolviksnäs. Evenemanget blev välbesökt och fler än beräknat anlände till matbordet. "Som tur var räckte spriten", säger värden Bo "Bärse" Skoglund. "Berghagen hade vit månad".
HEMLIG AFTER BEACH
Enligt obekräftade uppgifter ställdes det till med rejält strandparty på Berglunds när Högberg var i Lysekil för att träffa utomsocknes. Det ryktas om både tapas och drycker helt utan kostnad.
M/S AMANDA KÖRKLAR
Efter en besiktning med dykare kunde man konstatera att M/S Amanda nu är i skick att lämna kajen igen. "Vi har väntat med att åka ut i två år", säger skepparen när BN tittar in för att gratulera. "Nu återstår bara att ladda batterierna".
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!