Nummer 69 8 april
BN GRATULERAR
idag Ethna Yourell-Högberg, som är just hemkommen från en kortare affärsresa med flyg till Finland. Födelsedagen firas på uppsalavägen.
SKOPA PÅ
Traktorn har nu äntligen blivit av med snöplogen och sommarskopan har monterats. Däremot har alla ännu inte tankat 20 liter diesel. "Vi väntar till snökedjorna demonterats", säger en av de skyldiga till BN.
SKROTBIL SNART HISTORIA
Enligt säkra källor finns nu långt gångna planer på att forsla Skoglunds Nissan till Värmdö Bilskrot.
PUMPAT TILL MAX
Guinness Rekordbok fick nytt stoff under helgen då ett däck till en släpvagn fylldes med 4,5 kg luft.
NYTT PARTI - MASKULINISTA BILDAT!

Herrarna i Bolviksnäs har nu beslutat starta ett eget parti som vänder sig till traktorägare och mopedister. Enligt vad BN erfar, kommer de flesta medlemmarna ur det gamla Skogspartiet, som gjorde ett bra val sist det begav sig.

"Vi har några enkla krav, t.ex killtaxa på Värmdö Taxi", säger en förespråkare som vill vara anonym.

Som partisymbol har man valt en äldre egyptisk högtryckstvätt, s.k. shisha.
STOR MÄKLARTEST UTFÖRD
BN BOSTAD under ledning av P. Lundblad genomför just nu en stor test av länets fastighetsmäklare. "Vi kommer att prova alla utom Göran Persson", säger projektledaren.

Testen omfattar bland annat prissättning och mäklarfordon. "Vi har funnit ett samband mellan BMW och priser över 5 miljoner", säger en förvånad Lundblad till BN.

Resultatet av undersökningen kommer att publiceras senare under våren.
DUBBLA HUNDAR HOS STRÖM
Blandrashunden Walther fick celebert besök i huset under Högbergs egyptensemester härom veckan. Det var fästmön Mimmi som huserade i fastigheten och ockuperade sänghalmen. "Jag fick sova i hundkorgen igen", säger Ström och syftar på en liknande händelse tidigare. Den gången skedde det i dock samband med kaffe.
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!