Nummer 66 16 november

SOMMARENS MINSTA GÄDDA
Det var på sensommaren som Ström lyckades landa sitt livs första fisk, som vid kontroll visade sig vara av storleken 17x2,5 vilket är nytt rekord.
"Nu blir det fiskpinne med remouladsås till middag", säger fångstmannen till BN.
DOPCEREMONI MED LJUDPROBLEM

Det var med stor förvåning som BN's reporter noterade att Lundblads dotter döptes till Mora Harts, Ved & Flis i Värmdö Kyrka för några veckor sedan.

Lyckligtvis visade det sig bero på den dåliga akustiken i lokalen. "Nora Astrid Louise ska det vara", säger Lundblad till BN då frågan kommer på tal. "Mora kan hon inte heta - det är ju en ort", skojar han.

Rätt ska vara rätt och BN hurrar och gratulerar.
HÖSTEN ÄR HÄR

Byns båtupptagning skedde i år helt utan problem. En nyhet är att flytetygen numera förvaras vid husknuten. "Det kommer bli marigt att baxa upp Amanda på tomten", säger Bo "Bärse" Skoglund, båt-, boj- och bryggansvarig.
FÄRDIGKAPAT PÅ TIAN

En epok har gått i graven då den rättmätige ägaren till Skoglunds motorsåg besökte Bolviksnäs i helgen. Efter en rejäl rengöring var det dags att återlämna dyrgripen efter ett flerårigt lån. "Som tur är finns det en hel del spillvirke på jobbet", säger låntagaren. "Annars blir det väl till att plocka fram fogsvansen igen".
NYHETSTIPS FRÅN CAMPINGEN

Peter Odander i Bolvik berättar om den senaste trenden bland husvagnsägare, Camping För Losers, och bifogar några fina bilder. BN önskar lycka till!


PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!