Nummer 54 28 november
Väggrus levererat
Nu ska vägen till byn äntligen rustas upp. "Vi har planerat inköp av både sladd och grus" säger den vägansvarige till BN. "Nu ska här bli räfst och rättarting".
Ströms släpvagn klar
Byns nytillskott i vagnparken är nybesiktad. Enligt vad BN erfar, är dock vagnen ännu inte färdigmålad och förvaras därför i garage.
"Visserligen funkade inte fjädringen, men det märkte inte Bilprovningen", försäkrar den lycklige ägaren.
FEBERTOPPEN
NY Hugo Lundblad       38.6
Utslagen: Walther Ström-Plogmark (efter pencillin)
GAMLA BILDER FRÅN BOLVIKSNÄS ÅTERFUNNA
Historiska vyer avslöjades då foton från förr dök upp härom veckan. Det visade sig vara Arnolds familj som sparat klenoderna i fyrtio år. Här kan man se hur byn såg ut innan den skövlades av nyblivna tomtägare.

BN kommer nu att bjuda på en nostalgisk återblick i varje nummer.

Här ser vi Jägarstugan då det begav sig anno 1962.

Missa inte bilderna på Arnold i nästa nummer.
Lundblad byter bil
Bilspekulanter samlades härom helgen för att bjuda på den nu avyttrade Chryslern. Intresset var dock svalt och säljaren valde att istället byta in den hos en bilfirma vid inköpet av nytt fordon. Det blev en nyare modell till slut och allt tyder på att den även har bromsar.

"Jag är nöjd med affären", säger Lundblad. "Tyvärr finns det ingen dragkrok, men det spelar ingen roll. Jag använder aldrig mitt släp i alla fall."
Traktorn tankad
Skoglund fyllde diesel ur egen dunk förra helgen och uppmanar övriga bybor att göra detsamma. "Man vill inte riskera att köra tomt".
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!