Nummer 43 1 april
Norén och Ström skriver ihop
Riksteatern har skaffat ett nytt radarpar. "Jag har en hel del idéer till nya pjäser och Lasse är klart intresserad", berättar Ström för BN's reporter. "Vi skissar just nu på en trilogi om Roland Highway."
Nya golfbanor på gång
Som ett svar på Siggestas nya golfbanor planerar Bolviksnäs sin variant. Enligt uppgift gäller det s.k. Terränggolf i ruinen. "Det är ett rent helvete att hitta bollarna när man väl börjat spela", säger Peter Lundblad, som tllsammans med sonen Simon kommer att driva verksamheten.

TRÄFFPUNKTEN I BYN
Om det gäller däckbyte, kontroll av lufttrycket eller bara biltvätt så finns det numera ett enda ställe att besöka: Det populära garaget hos Högberg. Här finns både slipmaskin, kompressor och högtryckstvätt. Dessutom får du hjälp med det mesta. "Här ränner folk hela tiden", säger ägaren till BN. "Man får inte en lugn stund."
Djurparken slår upp portarna
Våren är här och den populära djurparken hos Ström har redan öppnat för säsongen. "I år har vi skaffat grävlingar som vi hoppas kommer att dra mycket folk", hälsar skötaren och ägaren Lill-Tjadden Ström.
Sälar i Maren
Ett par sälar syntes på morgonen inne i viken utanför Pihls stuga.
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!