Nummer 32 27 oktober
Hemlig industri
I lönndom har den numera låsta sjöboden använts till att fabricera solskyddsmateriel. Det erfar BN efter att förgäves försökt få access till byggnaden. Den nyckel som tidigare hängde på kroken var en dag plötsligt borta. Förklaringen kom senare i dagspressen, helt utan förvarning, då ovanstående annons publicerades.
Lundblad vintertäcker huset
"Man ska täcka huset inför vintern också", säger sångaren och fastighetsägaren Peter Lundblad. Många var förvånade då arbetet med presenning och råspont startade på söndagen. Grannarna Skoglund och Högberg kallades in för att bevittna evenemanget. "Vi tappar ur vattnet i bottenplattan och ersätter med glykol varje år", slutar Lundblad.
Ännu ett relä ur funktion
Höstfukten har skördat ännu ett offer i bilparken. Det var Caj Högberg som i samband med en resa till Gustavsberg tvingades konstatera att hans fordon inte längre laddade batteriet. Varningslampor tändes på instrumentpanelen och mycket tyder nu på att det är laddningsreläet som måste bytas. Tidigare under veckan skiftade samme Högberg extraljusrelä och kan trots detta inte njuta segerns sötma utan besök på Anttis Bilverkstad. Tid är bokat på torsdag.
Skoglund laddar upp
Anette Klingeborn-Skoglund kan pusta ut idag. Under lördagen lånade hennes man Bo en batteriladdare hos grannen och lät den verka över natten. Efter att ha levt med olustkänslan av en otillräcklig starthjälp springer nu hennes Nissan Bluebird igång igen utan mankemang när det bär av mot Gustavsberg och Hemmesta. BN hurrar och gratulerar.
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!