Nummer 31 14 oktober
Fågel räddad från hus
Stor dramatik uppstod hos Ström och Plogmark på fredagen. Det var en av byns fåglar som kom på avvägar och hamnade i köket hos paret. Enligt uppgift öppnade man alla fönster i huset men djuret valde att stanna inomhus. Hur äventyret slutade förtäljer inte historien.

Gryta hos Lundblad
På lördagskvällen samlades en stor del av byns befolkning i Siggesta 1:7 för att avnjuta höstens första evenemang inomhus. Här fattades varken Dry Martinis eller Jameson, och gästerna lät sig väl smaka av den hemmagjorda höstgrytan.
Allvarliga bilproblem
Enligt välunderrättade källor har Lundblad för närvarande inga extraljus på bilen. Bo Skoglund, båt- och bilansvarig meddelar att det rör sig om ett relä som satts ur funktion. Jakten på ett nytt pågick fortfarande vid BN:s pressläggning.
Lika som bär
Många har uppmärksammat Skoglunds nya frisyr. Med anledning av detta vill BN visa på den slående likheten med förre TV-prästen Ingemar Simonsson.Ingemar Simonsson


Bosse Skoglund
Garage vinterbonat
I helgen fick vi se Högbergs garage i vinterkläder. Det var under några hektiska timmar på söndagen som byns herrar samlades för isoleringsarbete. Många förslag såg dagens ljus, men JO Ströms idéer om att lägga materialet i sopsäckar förkastades helt. Istället stålsatte sig fastighetsägaren själv med handskar och tättsittande overall inför arbetet, som avslutades hastigt vid 17-tiden, då Lundblad och Skoglund valde att göra kväll.
Ström söker älgskydd
"Jag funderar på att montera frontbåge på jeepen" säger Ström till BN med anledning av tillströmningen av vilda djur på Bolviksvägen. "Dessutom blir det ju färre märken i karossen då jag kör in bilen i garaget".
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!