Nummer 14 vecka 18
Villa färdigställd
Det meddelas från Skoglunds att det egna huset nu är helt klart. I veckan anlände muraren för att lyfta sitt arvode efter avslutat förvärv. Enligt uppgift uppstod diskussion kring priset och Anette Skoglund lyckades slutligen halvera beloppet. BN gratulerar till bygget och ser fram emot invigningsfesten.
Försvunna grannar
Paret Lundblad och Nilsson har inte varit synliga i byn på flera dagar. Enligt vanligtvis välunderrättade källor har familjen flyttat till Sydamerika.
Grannar bygger musik
Caj Högberg och Peter Lundblad har under de gångna veckorna ägnat mycket tid åt att komponera. Redan för ett år sedan pratade de nyblivna grannarna om att etablera ett samarbete. Nu går ryktet i branschen: Paret har åstadkommit en potensiell hitmelodi. "Det är synd att inte Snoddas lever", säger Högberg till BN. "Den här hade passat honom perfekt."

Fotnot: Gösta "Snoddas" Nordgren föddes 30 december 1926 och avled 18 februari 1981
Fest i Valborg
Dagen före den första maj firas planenligt i Bolviksnäs med middag hos Ström och Plogmark. Enligt vad BN erfar kommer det också att bjudas på bål.
1:a maj i morgon
Demonstrationståget utgår från Bolviksnäs c:a klockan 13.
Bo "Bärse" Skoglund kommer enligt uppgift att vara plakat.
Tåget går via kiosken vid campingen och förbi husvagnarna vid grusvägen. Medtag grova skor. Det kommer att damma rejält!
I år tågar vi under parollen "Ropen skalla - moppar till alla!"
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!