Nummer 12 vecka 16
MELODIER VI MINNS
JAG GÅR I DÄCK.
av Festingarna med Boreliakören.

En flipper, en röd nej orange
går ned på tredje däck ibland
Oh Oh Oh, Oh Oh Oh
Vi skruvar och målar med mensen och mjällen
Däck Däck Däck
Vinterdäck
Oh Oh Oh,Oh Oh Oh
Jag går i däck
Om däck däck däck
Vinterdäck
Liten fisk luktar fisk
vi går ned på andra däcket han han
Vi skruvar i svart med meeeeensen
Jag går i däck däck däck
däck däck däck
Vinterdäck med fälg
Oh Oh Oh,Oh Oh Oh
(Trumsolo och gitarrsolo med break för Paddy.)
Veckans krönikör
Som inkännande dramapedagog, kände jag under vårt samkväm på lördagskvällen, att byn är i stort behov av att bearbeta alla intryck sedan inflyttningen till Bolvik. Jan Olof, som fick ur sig många aggressioner genom att högljutt trumma ut sin egen komponerade låt "Jag går i däck", blev ackompanjerad av hela byn, d.v.s. Festingarna med Boreliakören, med undantag av mamman Gunilla utan vikarie eller ersättare.
Nämnas bör, de kända musikerna Peter Lundblad (på Caj Högbergs gitarr) samt Caj Högberg ( på Peter Lundblads gitarr). Eftersom byn hade gäster, som också hade behov av att psykoanalysera gamla erfarenheter, så vill jag nämna att de korta inläggen i form av oh,oh,oh, komponerades av Uve från Luleå. Titeln, "Jag går i däck" måste gagnas BNs egen chefredaktör.
Det känns som nyttiga tillitsövningar, med inslag av värdering och reflektion.
Anette Skoglund, debattör
Invigning av Berglunds Veranda
Planeringen inför öppnandet börjar ta form. Enligt uppgift kommer det att serveras färskrökt strömming om tillgången är god.
Redan nu är också en hel del artister bokade, t.ex. Yngve och Arne Stoor som framför "Färskvatten på Hawaii har ingen radon".
Stort nattligt uttag i bankomat
Det var natten till fredag som ett mycket stort uttag noterades i bankomaten utanför ICA. Personalen upptäckte inte vad som hänt förrän på fredagsmorgonen då automaten var helt tom. Enligt uppgift rörde det sig om ett besök från en extremt förmögen person. BN har varit i kontakt med både bankpersonal och polis och erfar att det rört sig om inte mindre än 1000 kronor.
Hemlös hund
Enligt uppgift hade en av byns hundar svårt att sova härom kvällen. Det var djurets husse som av okänd anledning valde att förlägga sin huvudvila till dess sovplats.
Mannen har ännu ej identifierats, men mycket tyder på att han arbetar med teater och att han troligen somnat av utmattning mitt i planeringen av kommande turnéer.
PRESSARKIVET
- Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com - .

Hitta bland våra andra sidor!