Nummer 3 vecka 12
Fråga Doktor Häger
Jag har vid flera tillfällen druckit kaffe hos grannen och alltid drabbats av yrsel. Vad kan detta bero på?
Inge Widare

Hej Inge! Det där kan vara svårt att komma till tals med. Jag har kontaktat en försäljare på YrselHus som levererat grannens fastighet. Man medger att det varit kvalitetsproblem med frånluftsdonen, men man har för tillfället ingen lösning. Rengör för säkerhets skull ventilerna minst en gång i veckan.

Vi bygger utav bara helvete!
Dags för vårservice
Flera av fordonen i byn har i början på veckan genomgått service. Högbergs Daihatsu Feroza laddar upp inför säsongen med ny bensinpump. Se upp i backen!
Även Nilssons Seat har varit på grundlig översyn i Hemmesta. "Vi ska bara kolla att det finns nog med olja" säger Peter Lundblad på BNs förfrågan.
Tvätten i luften
Annette Skoglund, känd från radio, TV, film och telefon, har börjat hänga ut tvätten i vårsolen. BN kunde konstatera att både under- och påslakan hamnat på linan. "Det är fullt i torkskåpet" meddelar Skoglund när vi ringer för att få detaljer.
Nu kan du åka runt planlöst med husvagn i skärgården eller helt enkelt parkera den på en ö. Du har också möjlighet att irra runt på privata tomter i omgivningen

Kontakta oss för detaljer!
Thorndahls 08-123123
Krok på traktor
Byns Ferguson 165S fick i den gångna helgen nya tillbehör. Således monterades en krok för att lyfta timmer, båtar och allt som gör livet glatt. Nu stundar långa arbetsdagar för att forsla bort virke och städa byn inför Valborg.


VÄDRET
Sol och vår

Torsdagen börjar med mörker. Framåt soluppgången ljusnar det och sedan är det vackert ända till kvällen då det dock mörknar igen. Glöm inte pannlampan!

Titta i arkivet - Har du ett nyhetstips? Skicka till bolviksnews@bolviksnas.com.